„Nowoczesne technologie chowu i hodowli bydła ras mięsnych” - szkolenie dla podkarpackich rolników

Nowoczesny chów i hodowla bydła mięsnego - stawiamy na dobrostan i innowacyjne rozwiązania techniczne

Wizyta w Lubli (powiat strzyżowski), w nowo wybudowanej oborze bydła mięsnego - Wiesława Wójcika.

Kiszonka z kukurydzy - główny filar bazy pasz objętościowych w żywieniu krów mlecznych

W ostatnich latach kiszonka z kukurydzy jest podstawowym i bezkonkurencyjnym składnikiem pasz w żywieniu krów mlecznych w Polsce. Jej powodzenie (...)

Upał w oborze – stres cieplny u krów

Wysokie temperatury, które utrzymują się już od dłuższego okresu czasu mogą skutkować kłopotami w hodowli zwierząt. Bardzo wrażliwe na upały (...)

Upał w oborze – stres cieplny u krów

Wysokie temperatury, które utrzymują się już od dłuższego okresu czasu mogą skutkować kłopotami w hodowli zwierząt. Bardzo wrażliwe na upały (...)

Internetowe szkolenie dla hodowców i producentów bydła mięsnego

W dniu 16 czerwca 2021 r. Polski Związek Hodowców i Producentów Bydła Mięsnego organizuje szkolenie online

Nasza strona internetowa www.podrb.pl używa plików cookie, tzw. „ciasteczek”. Są to niewielkie pliki tekstowe wysyłane do Państwa urządzenia (komputera, smartfona itp.). Stosujemy je wyłącznie dla Państwa wygody w celu lepszego dostosowania naszej witryny internetowej do Państwa indywidualnych potrzeb oraz w celach statystycznych. Nie zawierają one żadnych danych osobowych.

Dalsze korzystanie ze strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie.

Info